Affärsutveckling

Är du företagare och har en stark ambition och ett företag med förmåga att växa kan ett affärsutvecklingsprogram vara något för dig. Nedan har vi samlat några av de program som är aktuella just nu.

Affärsutveckling Successteam

Vill du utveckla ditt företag och affärsnätverk tillsammans med andra företagare? I Successteam ingår du i ett affärsutvecklingsteam bestående av 6-8 företagare, som träffas en gång i månaden under ett halvår, för att hjälpa varandra att utvecklas både företagsmässigt och personligen.

Kompa Halland

Vill du öka din konkurrenskraft och minska effekterna av coronakrisen? Kompa Halland levererar utbildningar där du kan kompetensutveckla och stärka dig och din personal (inklusive korttidspermitterade och varslade).

Språngbrädan

Driver du ett tillväxtföretag i tidigt skede och vill ta nästa steg? Då kan du med hjälp av Connects Språngbräda få tillgång till en mentor och kompetenspanel där ni tillsammans utvecklar ditt bolags affärsstrategi och finslipar din affärsplan inför kontakter med investerare, partners och kunder.

FöretagsAcceleratorn

FöretagsAcceleratorn är en affärsutvecklingsprocess, som Connect driver, där du tillsammans med experter från näringslivet arbeta fram beslutsunderlag, strategier och gör upp en handlingsplan för att nå långsiktiga resultat och göra ditt företag rustat för att möta expansion, export, ägarskifte eller andra utmaningar.